Nieuws

Voorjaarskriebels

Geplaatst door Joyce Vos op

Voorjaarskriebels

Vorige week werden we erg verwend met een heerlijk voorjaarszonnetje....Nu zit ik dit binnen te typen in een warme trui. Wat een verschil ! Wel een beetje een domper toch? Mijn remedie: binnen alles op orde maken. Dat wil zeggen, de kinderkleding uitzoeken wat nog past en wat niet. Wat niet past en nog goed is plaats ik op Vinted. Ook het schilderwerk krijgt een opfrisbeurt, want met drie kinderen komen er hier en daar nogal wat handjes op de muur....Mijn woonaccessoires en kinderkamers krijgen een andere themakleur. Om toch alvast de lente een beetje naar binnen te halen. En...

Meer lezen →

It's beginning to look a lot like...

Geplaatst door Joyce Vos op

It's beginning to look a lot like...

Let it snow Let it snow! Misschien niet met echte sneeuw, maar wel met glitters! Deze drinkbekers zijn niet alleen supergaaf, maar ook een echte aanrader van moeder tot moeder. Ze zijn echt ANTILEK, makkelijk te reinigen en duurzaam. Er zit een extra reserverietje bij.  Ik vind kerst altijd wel een mooie gelegenheid om bruikbare geschenken te geven. Een gezellige pyjama, een nieuwe schooltas of een drinkbeker. Wat zeg jij?Leuk kadootje voor onder de boom?    MERRY X-MAS!EN GENIET VAN ELKAAR!    

Meer lezen →

Kaarsjes tijd!

Geplaatst door Joyce Vos op

Kaarsjes tijd!

De seizoenen van comfy kleding, kaarsje aan, iets lekkers en op de bank, zijn aangebroken. En wat is daar mis mee? Ook niets toch!? Om toch een beetje kleur in huis te halen zijn kaarsen dit seizoen extra kleurrijk. Ik heb een dipdye variant en een twisted variant in de webshop staan. Misschien zonde om aan te steken? Dan fleuren ze sowieso je woonkamer, keuken, eetkamer of serre op!

Meer lezen →

Herfstvakantie tip

Geplaatst door Joyce Vos op

Herfstvakantie tip

Organiseer in de herfstvakantie het coolste slaapfeestje ooit! Ik heb het thema Halloween toegevoegd. Dus naast Tik- Tok , Ibiza, rainbow, jungle en pastel kun je nu ook in een griezelige Halloween setting slapen. Dit thema omvat glow in the dark elementen, diverse griezelige decorstukken en het tentje is versierd met spinnenwebben en pompoenlampjes. Wie wil dit?

Meer lezen →

Vakantieblues

Geplaatst door Joyce Vos op

Vakantieblues

22 september, officieel geen zomer meer. Herfst. Wat is de vakantie voorbijgevlogen zeg. Met regio Zuid hadden wij als laatste zomervakantie dit jaar dus he, we hebben er net twee weken op zitten maar ik vind er wat van. Daar waar we in de zomervakantie de touwtjes wat laten vieren wordt het nu toch weer tijd voor de 3 R's . De kinderen zijn niet naar bed te krijgen, en s ochtends eruit, ho maar. Zucht! Afgelopen weekend begon ik met de sortering van de vakantie foto's en dan verschijnt er wel een dikke glimlach bij iedereen op het gezicht. Ook...

Meer lezen →