Back to school

Geplaatst door Joyce Vos op

Oh no! Time flies when you're having fun!

Voor een gedeelte van Nederland zijn de laatste vakantieweken al in gegaan. Ik hoop dat jullie allemaal een prachtige tijd hebben gehad. Wij hebben nog 3,5 week in het vooruitzicht, de vliegvakantie zit er helaas al op. Maar we gaan in Nederland nog wat dagjes weg. Efteling is hier altijd favoriet, ik hoop nog een dagje strand te kunnen doen (kom op zonnnnnnn) 

Voor de kinderen die voor het eerst naar school gaan of gewoon een nieuwe tas nodig hebben heb ik weer super leuke tasjes kunnen inkopen. Hoop dat jij ze ook leuk vindt :) De merken passen in mijn visie op een duurzamere planeet.

De tassen van Jojo factory zijn mijn ontdekking uit Frankrijk , zachte kleuren en handige formaatjes voeren hier de toon. 

Daarbij heb ik nu tassen van Fresk, Fresk is Scandinavisch voor fris. Fresk staat voor een fris briesje, een nieuw begin.Fresk combineert Hollands design met een vleugje Scandinavië. De tassen zijn voorzien van een apart vakje voor een drinkfles en handige sluitingen. 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →